30 Nisan 2010 Cuma

3. Köprü Garipçe Köyü'nden Geçmesin!!!

Garipçe Köyüne gittiniz mi hiç,bilirmisiniz orayı ya da bu 3. köprü haberlerinden önce hiç duymuşmuydunuz bilmiyorum...Ben biliyorum Garipçe'yi...
Mükemmel bir manzarası var herşeyden önce..Daha oraya giderken bile bir sürü güzelliğin içinden geçiyorsunuz...
Sabah gidin karadenize karşı bir güzel kahvaltınızı edin..Herşey taptaze..Kaymağı,balı,zeytini,yağı,ekmeği...O mis gibi havasıyla da birleştimi nasıl güzeldir..
Peki 3. Köprü ordan geçersen nolucak?Önce bir sürü ağaç kesilecek,oranın bütün bakirliği gidecek..Sessizliği,sakinliği,bütün huzuru gidicek..Vızır vızır araba dolucak...Dağlar,topraklar bina dolucak...Kahvaltınızı ederken yada öğle,akşam yemeği için balığınızı yerken ineklerin otladığını yanınızdan geçtiğini izlersiniz...3. Köprü o inekleri napıcak yok edicek..Yapılmasın oraya 3. Köprü Lütfen..Garipçe Köyü Bozulmasın..Hep Böle Güzel Kalsın....
En kısa zamanda Garipçe'ye gidip kendi gözümden fotograflarını çekip paylaşacağım sizinle...
Lütfen 3. Köprü Yapılmasın Garipçe Köyünden geçmesin

Lindsay ve fotoları

lindsay lohan gun 04
Lindsey Lohan yeni fotoları gayet iyi gözüküyor bence.
lindsay lohan blood 02
Fotograflarda ateş,kan,suç ön planda gibi gözüküyor.
lindsay lohan blood 03
Ayrıca fotolarını sanat olarak değerlendirmiş kendisi
lindsay lohan blood 01
Ne diyelim gayet hoş gözüküyor kendisi..İç dünyasını da bu şekilde yansıtmak istemiştir belkide

Mor Babetlerim

Mor rengi ne kadar çok sevdiğimi her seferinde söylüyorum.Bu rengi bu kadar çok sevince ZARA da bu babetleri gördüğümde almadan duramadım tabi:)) Papatyalarımla kombinleyip sizinlede paylaşmak istedim.Havalar böyle giderse tek yapabildiğim kombinim bu olcak diye korkumuyor değilim yalnız..
Henüz giyme fırsatım olmadığından ne kadar rahat bişi diyemiycem ama çok yumuşaklar o yüzden baya rahat olmalılar diye düşünüyorum..

Sevgilim Ardahan'dan bildiriyor:))

Sevgilimin askerde olduğunu söylemiştim daha önce.Bu resmi dün gönderdi bana orda hala lapalapa kar yağmasına ne diyceksiniz?

29 Nisan 2010 Perşembe

Kaç Çantası Vardır ki?

Sizce Victoria Beckham'ın kaç tane çantası vardır? Ya da daha spesifik olalım kaç tane Hermes çantası vardır? Dolabının büyüklüğü kaç metrekaredir? Sadece çantalarının toplam maliyeti ne kadardır? Neyse bu sorular uzar gider en merak ettiğim kaç çantası olduğudur ve bir tek dileğim var onun çanta sayısının %10'unu kadar çantam olsun yeter...

Bu araba benim olsa!!!

İşte hayalimdeki araba ve rengi budur...Çok güzeeeelll bir renk ama yaa :)))

Viyana'da Paskalya

Daha önce Paskalya yumurtalarından bahsetmiştim size,desen desen bir çok yumurta çeşidi vrdı.Şimdi bir arkadaşımın gözünden Paskalya bayramını paylaşmak istedim sizinle..Resimleri görünce dayanamadım..Seneye bende burda Viyana'da olmak istiyorum..
Paskalya'dan yumurtaları çıkaran tavuk,ördek,civciv:))
ve diğer hayvan çeşitleri:)
Şekil şekil desen desen yumurtalar..
hAhah:)) Entresan bir tür...
Sevdim ben bu amcayı:))

28 Nisan 2010 Çarşamba

Papatyalarım...

Baharın sembolü papatyalarla odamı şenlendirdim...İçimi aydınlattım..Ayrıca papatyaları satın aldığım çingene teyzenin dediğimi gibi insan kendimi bazen mutlu etmeli dimi..:)))Çok kanım kaynadı o teyzeye o yüzden alırken çiçeklerimi daha ayrı mutlu oldum...Huzur doldum...Bir çiçek almak bu kadar mutlu eder mi insanı..Daha sık yapmalıyım bunu:))

27 Nisan 2010 Salı

Sizce Fiyatı Ne kadar?

Bu aralar elbise takıntım oldu.Gördüm mü birde ucuzsa dayanamıyorum alıyorum hemen:))Bu elbiseyi de Beşiktaştaki Sinan Paşa Pasajındaki İhracat Dünyasından aldım yine.Markası Old Navy üstünde etiketi duruyor ve 29.50$ yazıyor.Peki sizce ben ne kadara aldım.Atış serbest:))
Elbise:Old Navy
fiyat: (sonra söyleyeceğim:)
Ayrıca nasıl beğendiniz mi elbiseyi?
Ekleme:Evet birçoğunuzun tahimn ettiği gibi elbisemi 10TL'ye aldım:)) Aslıda 10TL ye elbise almak çok büyük olay değil ama etiketinde 29.50 yazınca daha bir hoşuma gitti:))

Çantamda Neler Var ?

Çantamın içinde neler var merak ediyorsanız eğer Salıncakta iki kişi'nin okuyuculardan gelenler blogunda yayınlanmış durumda:))
Meraklılar için tık tık :))

26 Nisan 2010 Pazartesi

İndirimli Etkinlikler için :)))

Yeni bir site daha keşfettim.Bu kez alışverişi değil etkinlikleri indirimleri yapıyoruz.Sitede her gün yeni bir etkinlik indirimli olarak satışa sunuluyor.Yetişip bu etkinliği satın alıyorsunuz.Ancak minimum kişi sayısına ulaşamsı gerekiyormuş etkinliğin gerçekleşmesi için.
Örneğin kaçan bir fırsat yukarıdaki resimde gördüğünüz sinema bileti fırsatı ben sevdim bu siteyi nasıl sizce:)))
Üye olmak isterseniz buyrun

Miss Selfridge'de Gossip Girl Koleksiyonu

Miss Selfridge mağazasıyla sorunlarım var ama yine de kendisi haber yapmadan edemiyorum..Ne yaman çelişki bu böyle...:))
Kendileri gossip girl dizisinin karaterlerinin tarzına uygun kıyafetler getirmişler.Bana kalırsa o kadar da uymamış tarzlar.. (Kızgınım ya illa kötüleyeceğim bi :))
Bu elbiseler Serena ve Blair tarzı
Bu elbiseler de Vanessa ve Jenny tarzı.jenny için son elbise olmuş bence :)))

Müzikale gidiyorum :)))))

Efsane film Grease izlemeyen varmı? Benim çok sevdiğim,izlerken acayip zevk aldığım bir filmdir.Bir ara şarkılarını sürekli yolda dinlerdim.Eee bu kadar sevdiğim bir film canlı canlı ayağıma kadar geliyorsa gitmemek olmaz dimi..
29 Mayıs'ta Kuruçeşme arenada izlemeye gidiyorum.Tabi ki sevgilimle gidiyorum böylece ona da hoşgeldin hediyesi veriyorum:)))
Hem böyle bir müzikali  sevgilimle beraber izleyeceğim için ,Kuruçeşmeyi arenayı henüz hiç görmediğim ve çok merak ettiğim  bu sayede orayıda görebileceğim için ayrıca daha sonra izlenimlerimi,gösteriyi,hissettiklerimi sizinle paylaşacağım için çok mutluyum.Ne kadar güzel birşeymiş blog yazmak.İzleyeceğileriniz arttığında duyulan sevinç,yorum geldiğindeki heyecan çok güzel duygularmış.Bunu da burdan paylaşmak istedim:))))

Hem indirimli hem hediyeli :)))

Sevgili okuyucum Toprak'ın yorumu sayesinde yeni bir site öğrendim ve sizinle paylaşmak istedim.İsmi bedava.com . Markafoni,Trendyol,Limango gibi markaların indirimli bir şekilde satıldığı bir site.Farkı şudur ki aldığınız ürünün yanında bedava bir ürün daha yolluyorlar.Örneğin şu anda sitede Sarev kampanyası var Nevresim takımı alırsanız yanında yastık hediyesi var.Bence süper hem indirim kazan hemde hediye ayrıca davetiye sistemi yok istediğiniz gibi üye olabilirsiniz.
O zaman iyi alışverişler:))
www.bedava.com

25 Nisan 2010 Pazar

Cloudy with a Chance of Meatballs (Köfte Yağmuru)


Az önce bu animasyon filmini izledim.Çok eğlenceli bir animasyon filmi.Sadece sardalya yenen bir adada ,bir mucitin suyu her türlü yemeğe çevirebilen bir makina icat etmesiyle dünyanın sonunu nerdeyse getirmesini anlatıyor...Keşke sinemada 3 boyutlu izleseymişim eminim çok daha fazla eğlenirmişim:)) Ayrıca arada 2012 filmine göndermeler yapıyor..Neyse o kadar hamburger,pizza,tatlı,çilek,tavuk,muz gibi yiyecek yağmurundan sonra midem kazındı.Gidip bişiler yemeliyim sanırım:))

Miranda Kerr mutsuz mu?

miranda kerr journey of the soul 05
Miranda Kerr yine çok şık bence.Mini kot eteği,ceketi,bluzu hepsi şık ve uyum içinde
miranda kerr journey of the soul 03
Yalnız kendisi biraz yorgun gibi sanki.Her zaman fotolarda gözlerinin içi gülerken burda daha sönük,mutsuz bakıyor gibi.Sizce?
miranda kerr journey of the soul 07
Ayrıca ince yüzükleri çok hoş durmuş bence..Abartısız ve çok güzel gözüküyor..

En güzel Rukiye'ler Coquet'te

Coquet mağazası benim çok sevdiğim bir mağaza..Biraz pahalı ama çok şeker ürünleri var..Ayrıca kararma yapmıyorlar..Özellikle taşlı tokalarına hastayım...Ama bugün onlardan değil esas rukiyelerinden bahsedicem..Rukiye ne ki diyenler için hani şu küpelerimizi,kolyelerimi astığımız takılıklar varya onlar..Coquet'tekilere bayıldm tek kelimeyle..Çok güzeller yaa
Nasıl ama koltuğuna yan gelip yatmış rukiye:) Lambaya,koltuğun kenarlarına küpelerinizi asabilirsiniz..


Benim favorim kesinlikle bu..Duştaki rukiye...Duş perdesi,yandaki havluluk küpe için delikli..:))
Giyinme odasındaki rukiye..Bunun ayrıca aynasıda var..
Rukiye alışverişte..:)))
Hepsine bayılıyorum...Duştaki Rukiye'yeyi özellikle istiyorum..Biri sesimi duysa burdan mesela:))
Nasıl beğendiniz mi Rukiye Serisini?

24 Nisan 2010 Cumartesi

Ah Şimdi Buralarda Olmak Vardı!!

Dün akşam bazı arkadaşlarımın yurtdışı gezi resimlerini görünce benimde aklıma kendi gezilerim geldi.Aaahh AHH!! Ne de çok özledimmmm!!! Kendi resimlerime baktım sonra şöyle bi yavaş yavaş sizinle paylaşmaya karar verdim onları..Bugün Newport Beach'in güzel evlerini paylaşıcam sizinle..Hani şu The O.C. dizisinin geçtiği yerler...

Öncelikle unutmamak gerek Newport'ta herzaman saatler öğleni gösterir.Her zaman güneş tepededir;)

Burasıda o mükemmel evlerin bulunduğu yerler..Ne kadar düzenli ve temiz...Bende birilerinin posta kutusunu taciz etmekle meşgulum:P

Güllerin içinden canımmm...Koşarak koşarak gel bana gel!!!
Şarkısını hatırlattı bu resim bana:)
Bu resimleri çekerken evlerin içini ne kadar merak ettiğimi hatırlıyorum..Burda nerdeyse içeri kadar girmişiz zaten:)
Burda bu kapının olayına bayılmıştım.Altı kapalı,üstü açık..Üstü kaval altı şişhane falan mesela:))

Topshop,Topman,Miss Selfridge'de İndirim!!!

Topshop,Topman ve Miss Selfridge'de seçili-sezon ürünlerinde %50'ye varan indirim varmış.Kısa bir süre için geçerli olucakmış.Kaçırmamak gerekmiş:))
Bu arada dün ZARA'nın ne zaman indirime gireceğini de öğrendim ama hemen söylemicem:))




23 Nisan 2010 Cuma

Alacakaranlık fragman

Alacakaranlık Serisi 'Eclipse' fragmanı buyrun.30 Haziran'da gösterimde,fragman baya iyi bir film geldiğini gösteriyor bence:)

Lilo ve Stitch (evet Çizgi Film:))


Şu anda Kanal D'de bir çizgi film var.İlk defa denk geliyorum ve bayıldm gerçektende :) Lilo'nun o bilmiş tavırları,halleri çok şeker...Ayrıca seslendirmeside sanırım KapalıÇarşı'daki Zeze'ye ait..23 Nisan'da çocukluğuma geri döndüm bendee:)))

23 Nisan


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!!!

22 Nisan 2010 Perşembe

Aksesuar Olarak Zincirler

chains-11
chains-33
Bu vücut zinciri denilen şeye bayıldım ben..Çok hoş durmamış mı?Benzer birkaç tane daha model var ama en çok bunu beğendim ben fiyatı da 150$ kadar maalesef
kaynak

Bu aksesuarda çok hoş bence siz ne düşünüyorsunuz?
Daha fazla seçenek için tık.

Ödevim Beni Nereye Götürürse...

Yeni başladığım çeviri ödevimle kafayı yemiş bulunuyorum.Dün sıkıntıdan kendimi Starbucks'a attım ödevime orda devam ettim bakalım bugün kendimi nerde bulucam...Neyse ki canım arkadaşlarım da ödevimde bana yardımcı oluyorlar..Teşekkür ediyorumm burdan onlara bir kezz daha :)))))

Asos.com dan indirim


Asos.com'dan şimdiye hiç sipariş vermediyseniz ve bu aralarda vermeyi düşünüyorsanız.Size bir süprizim var.Yukardaki kodu girerek 10poundluk yani yaklaşık 21tl'lık bir indirim kazanabilirsiniz.25 Nisan'a kadar geçerli bu kod acele etmek gerek o yüzden :)))
Related Posts with Thumbnails