7 Nisan 2010 Çarşamba

Bir Savaş Dizisi The Pacific

Size yepyeni bir diziden bahsetmek istiyorum.The Pacific...
2.Dünya Savaşının pasifik tarafnıı anlatan Tom Hank ve Steven Spielberg imzalı bir dizi bu.10 bölümden oluşuyor.Amerika'da gösterilmeye başlandı bile 18 Nisan Cnbc-e'de de başlıyor.
Cnbc-e şu şekilde bahsetmiş diziden
ABD ve Japonya; dünyanın iki ayrı ucunda, iki süper güç... Ve okyanuslar aşılıp verilen bir savaş... İki ülke de ellerinde ne varsa öne sürüyor. En önemlisi de yüz binlerce askerinin hayatını ortaya koyuyor. 10 bölümden oluşan mini dizi The Pacific, II. Dünya Savaşı’nın Pasifik cephesine odaklanıyor. Ve orada evden çok uzakta, bir okyanus boyu uzaklıkta, bilinmeyen bir coğrafyada hayatlarını ortaya koyup insanüstü bir direnç gösteren askerlerin gerçek yaşam hikayelerini çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriyor. Tom Hanks ve Steven Spielberg’in yapımcılığını üstlendiği The Pacific, hafızalara kazınacak yepyeni bir TV destanı yazıyor. Kendinizi savaşın içinde bulmaya hazır olun.

The Pacific
Henüz izlemeye başlamadım ama tam bir görsel şölen olacağı kesin bence.Efektler,sesler,sahneler etkileyici olacaktır bence.Savaş filmleri hep ilgimi çekmiştir açıkcası favori filmimde Pearl Harbor'dır.
Pearl Harbor filmi duvar kağıdı
Pearl Harbor'da yine Amerika-Japonya arasındaki savaştan bahsediyordu.İçindeki aşk hikayesini filmi daha da dokunaklı yapıyor bence..İzlemediyseniz mutlaka izleyin bence..

The Pacific dizisinin müzikleri bu ay Cnbc-e dergisiyle birlikte veriliyor,aklınızda bulunsun..

Savaşların filmlerde kalması dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails