17 Mart 2010 Çarşamba

Mağazalardan Görüntüler!


Bugün sabah erken saatlerde iş görüşmem olduğu için yollara döküldüm.İş görüşmesinden sonra da şöyle biraz geziniyim dedim.Görüşme Leventteydi.Tabi gitmişken SHOE TEK FİYAT mağazasına uğradım.Ve alacağım ayakkabıları belirledim öncelikle.
Ordan Metrocity'e yürümeye karar verdim ve yol üzerinde bu mağazayı gördüm.İçerde çok güzel T-shirtler mevcut.Özellikle moda olan üzeri insan baskılı t-shirtlere bayıldım ve tabiki hemen bir adet kaptım.Fiyatlarda çok uygun t-shirtler 10-15 TL arası değişiyor.Ayrıca yazlık şortlarda vardı 8TL'ye şort bulabilirisiniz.
Bu da mağazadan kaptığım parça nasıl ama gözlük ve pul detaylarına bayıldım ben.
Bu mağazadan çıkıp Metrocity'e girdim.İlk durağım FOREVER NEW mağazası oldu:)
Resim kaliteleri için çok üzgünüm cep telimle çektiğim için çözünürlük biraz kötü.Neyse yine çok güzel şeyler beğendim ben.Özellikle elbiseler bir harikaydı ayrıca içerde hala indirimde ürünler var.
Şimdi mağazadan çektiğim birkaç görüntüyle başbaşa bırakıyorum sizi:)
Pembe elbise çok hoşuma gitti ancak nerde giyme fırsatı bulurum bilemedim açıkcası.
Elbiselerin renklerine bayıldım mavi-yeşilin bu tonların çok seviyorum.
Benim favorim bu resimdeki beyaz ve mor elbise oldu.İkisinide denedim süperler.Morun kumaşı yanar dönerli resimde pek belli olmuyor ne yazıkki.Ayrıca ayakkabılarında topuk kısmında pullar var çok şıklar:)
BU arada TopShop'un yerine açılması beklenen Mango açılmış bilginize.Hemen Metrocity'nin yanındaki Kanyon'da da Mango var ama neyse...

Bu elbiseyide ZARA'da beğendim ancak alıp almama kosunda kararsızım siz ne diyorsunuz.Elbisenin modeli ve baskısı çok hoşuma gitti ancak bir türlü karar veremedim.

1 yorum:

MYPİNK dedi ki...

Basklı tişörtlerden bir kaç tane aldım ben,Kızlar,topuklu ayakkabılar var baskılarda,çok şık.7,5 ve 5 L dan aldım.

Related Posts with Thumbnails