31 Mart 2010 Çarşamba

Tez Düzenleyemiyorum!!

Tez yazım kurallarına göre ödev yapıyoruz.Konuyu yazmak bitti ama tez yazım kurallarına göre düzenlemek bu kadar mı zor olur.Gece uykum kaçtı resmen.Sürekli bir yerinde sayfaların gariplikler oluyor..Nolur abattığın kadar değil diyin..Ya da demeyin o zaman da beceriksiz hissedicem kendimi...
Bu Bebekler Çıldırmış Olmalı!
Şu an tam bu moddayım...DaNNNN!!

30 Mart 2010 Salı

Benzin İstasyonunda Neler Oluyor?


Benzin istasyonunda tuhaf şeyler oluyor from Mucadeleye Katil on Vimeo.


Michelin'in yeni bir kampanyası var.Yakıt masraflarını kısıyoruz hepberaber.Bana uyar yani:)
Güzel de bir sitesi var.Buyrun
Tasarruflarınızı hesaplayın nasıl mücadele edeceğinizi öğrenin böylece..

29 Mart 2010 Pazartesi

Trendyol ilgili bir uyarı ve tavsiye...

Trendyol VTP alışverisinden bahsetmiştim size.Şimdi ufak bir uyarı yapmak istiyorum.Siteye sizin davetinizle üye olanları sitenin davet ettikletim kısmında göremiyorsunuz eğer size gelen Tebrikler yeni bir üye kazandırdınız maillerini saklayınız.Ben sorunu Trendyol'o ilettim,çözmeye çalışıyorlar ancak benden bu mailleri geri yollamamı istediler.Saklamadığım mailler nolucak onu henüz bilmiyorum.
Sizin de başınıza gelebilir mailları saklamakta fayda var.Henüz yeni bir site olduğundan bu tarz aksaklıkları hoş karşılamak gerek sanırım.

Gossip Girl dizisi kombinasyonları

Ara ara izlediğim dizilerin karakterlerinin giyim tarzları vermeye çalışam sizlere.Öncelikle Gossip Girl dizisiyle başlamak istedim...
Dizide Blake Lively karakter adıyla Serena Van Der Woodsen daha modern,modaya uygun giyiniyor.Giydiğimi,kullandığı bir çok parça çok hoşuma gidiyor.Ama kesinlikle favori karakterim değil.

Leighton Meester yani Blair Waldorf  Serena karakteriyle oldukça farklı.Her zaman düzenli,özenli bir hali.Sosyal sınıf takıntısı olduğunu biliyoruz Blair'in sınıfına ait olduğunu da her zaman giyim tarzıyla gösteriyor.Yataktan kalktığında bile hep bakımlı.Favori karakterim Blair ama giyim tarzı pek bana göre değil.
Taylor Momsen yani Jenny Humphrey bilindiği gibi hep gözü yükseklerde,başı dertten kurtulmayan bir karakter.Bu hali stilinede yansıyor.Hep asi bir hali var.Genelde koyu renk giyerken görüyoruz onu.
Jessica Szohr dizi adıyla Vanessa Abrams renkli giyinen bir karakter ona bakınca içim açılıyor.Biraz hippi tarzı nı andırıyor bence.
Kelly Rutherford,Lily Van Der Woodsen.Serena'nın annesi oda her zaman şık ve kaliteli bir karakter..

Penn Badgley,Dan Humphrey iyi aile çocuğu,hata yapmayan bir model dizide.EE haliylede stilide buna uygun efendi bir stil.
Chace Crawford,Nate Archibald yakışıklı rolünde gibi biraz dizide.Tarzı Dan'inkine benzesede daha kaliteli ve şık bence.
Ed Westwick,Chuck Bass çapkın adam.Tarzı Blair ile uyum içinde.Ağır takılıyor kesinlikle.

Aniston-Butler ikilisi

jennifer aniston color red carpet 16
Bu ikili birbirine çok yakıştı bence.
jennifer aniston color red carpet 19
Özellikle Jennifer Aniston'a bayıldım.Elbisenin rengi çok hoş.Modeli sanki pareo bağlamışsın gibi ama yinede çok güzel durmuş...Ben beğendim.

Ne Yapsak! Ne Yapsak! Bir hamak alıp sallansak!!!

Bugünü hiç sevmedimm ...Bi kere saat değişikliğine hiç alışamadımm..Hava yine yağmurlu,enerjimi alıyor sanki...Yapmam gereken ödevlerim var :(..Bide haftasonu açıköğretim var çalışmak gerek,soru çözmek gerek...Ama içimden hiçbiri gelmiyor püffff :(

Bu resmi görünce içim sevgiyle doldu sankii...Ne kadar güzel bir tablo...

28 Mart 2010 Pazar

Asi Şeker Rihanna

rihanna kids choice performance 09
Rihanna bu kıyafetiyle bana hem asi hem şeker kız candy gibi geldi.Kabarık eteği,balon kolları,pembesi pek bir şeker deri eldivenleri,şapkası hali tavrı ve tabi botları ise asi
rihanna kids choice performance 03
Pembe tank fikrinide sevdim.Hoş,seksi bir asker olmuş Rihanna:)

Hem hüzünlü hem eğlenceli bir gün!

Dünkü Shaya Grubu Miss Selfiridge mağazası ile yaşadığım gerginlikten dolayı size neler yaptığımdan bahsedemedim.
Dün bitanem sevgilimin biricik annesiyle buluştum.Önce evde bir güzel sohbet ettik.Biraz hüzünlendik,duygulandık...Dışarıda biraz dolaştık alışveriş yaptık :) ve çok güzel bir yerde yemek yiyip sohbet ettik.
Bu aslan parçası:) sevgilimin benden sonraki aşkı köpeği Pascal:)
Çok ta komik çıkmış.


Güneş banyosu yapan Juliet:)


 Daha önce size bu yolun kış aylarındaki karşı halinin resmini göstermiştim.Şimdi baharlık hali..Dört mevsimi yaşarsınız bu yolda.Beyaz halini,sarı-turuncu halini,yeni yeni yeşillenen halini,yemyeşil halini...
Beyaz hali için buyrun...

27 Mart 2010 Cumartesi

Miss Selfridge Mağazasına Şikayetim Var?

Size kelebekli bir yüzüğü çok beğendiğimden bahsetmiştim.Yılmadım ve aramaya devam ettim yüzüğü.Bugün sabah Cevahir Alışveriş Merkezi Miss Selfridge mağazasını aradım.Orda varmış yüzük ve adıma ayırttım.Bugün saat 17:00 civarında mağazaya gittim.Yüzüğü istedim satış danışmanı ne dese beğenirsiniz biraz önce bir bey sizin adınızı verip yüzüğü aldı.Yüzüğü ayırttığımdan kimsenin haberi bile yoktu.İnanamadım dediklerine şaka yapıyorsunuz heralde dedim.Satış danışmanı yok şaka yapmıyoruz Gökhan adından bir bey geldi adınızı verdi bizde onu sizin erkek arkadaşınız sandık ve sattık yüzüğü dedi.O kadar rahatta bir halleri varki sanki ortada bir hata yok.Ayrıca erkek arkadaş şeklinde yakıştırma yapılmasına da çok sinirlendim.Tanıdığınız,arkadaşınız denir ama sürekli olarak erkek arkadaşınız sandık biz  şeklinde bir yakıştırma çok çirkin.Ben satış danışmanı ile tartışırken mağaza müdürüde olayı farkettiği halde hiç ilgilenmiyordu.Ancak ben çağırdığımda geldi.Yüzüğü bana ayırıp başkalarına vermeleri ,bu şekilde bir hikaye anlatamaları ve tavır,halleri ,benimle konuşma tarzları gerçekten çok çirkindi.Shaya Grubu altındaki Miss Selfridge mağazasına bunu hiç yakıştıramadım.Ve sizinle paylaşmak istedim.
Varmı sizinde başınıza gelen böyle bir olay?
Bu da meşhur yüzük.Çok güzel ama yaa :(

Zümrüt Yeşili Miranda

miranda kerr yellow taxi cabs 05
Miranda Kerr'in güzel olduğunu biliyoruz.Ama bu haliyle mükemmel gözüküyor.Elbisesinin rengine bayıldım.Pudra rengi ayakkabılarıda çok güzel uyum sağlamış.Aksesuar olarakta sadece yüzük kullanmış.Çok güzel olmuş çok....

Kelebeğim uçtu gitti...

Dün Nişantaşı Topshop mağazasında bir yüzük beğenmiştim.Nedense o anda almadım.Bugün tekrar Topshop'a uğradım ve almaya karar verdim.Ancak geç kalmışım.10 dk önce gitseydim belkide benim olucaktı.Ben tam mağazaya girdiğimde bir bayan son yüzüğü alıyordu.:( Diğer mağazaları da maalesef hiç birinde kalmamış
Şimdi ulaşılmaz olduğu için daha da çok istiyorumm puuufff çok mutsuzum :(

İşte yüzükte bu çok güzel değilmi.Ben bayıldım.Kocaman bir kelebek...
Bu arada kelebek yüzükler çok moda onu da belirteyim...


İşte size birkaç model.Çok güzeller yaa hepsi benim olsun istiyorum.

26 Mart 2010 Cuma

Sessiz Sinema Oynuyoruz...

Genç Turkcell yeni bir oyun çıkarmış.Sessiz sinema oynuyorsunuz bilgisayar başında.5salon var her salondada 5 film var.Hepsini bilirseniz filmlerin 100 kontö/25 dk kazanıyorsunuz.Çok zevkli ama bazı filmler zorladı beni baya...
Oynamak için buyrun...

Eat Pray Love


Bu kitabı okuyanınız varmı?Ben aldım ancak maalesef okuma fırsatı bulamadım.Birçok kişiden duydum ama çok güzel bir kitapmış...
Okuyamamış ve okuyupta çok beğenmiş olanlara bir müjde o zaman kitabın filmi çekiliyormuş.Başrolde de Julia Roberts var.Genelde güzel kitapların filmleri kötü olur umarım bu film öyle değildir.

Filmin konusu ise herşeye sahip ama mutlu olmayan bir kadının gezilerinden oluşuyor.13 ağustos'ta amerikada gösterime giriyor.Türkiye'ye de bir an önce gelsin....

25 Mart 2010 Perşembe

Angelina Jolie ve yıllar

Angelina Jolie'yi yıllar pek etkilememiş gözüküyor.Zaman geçtikçe daha da güzelleşmiş sanki.Ama en güzel 2004-2007 yılları arası gibi sanki sizce?
Angelina Jolie did not effect from years.She become more beautiful with years.Between 2004-2007 she look more prettier.What do you think? 

24 Mart 2010 Çarşamba

La Senza Yeni Sezon

La senza'ya süper şeker şeyler gelmiş yine...Çok hoşuma gitti benim...Hepsi yumuşacık rengarenk...
Printed Slip

 There are super things in La Senza.I like them very              much...All of them colorful and softy..                               

                                                                                                         
Printed Long Sleep ShortCotton SleepshirtPlaid Pajama
Ayrıca yakında bikini-mayo da geliyormuş.Üstünü ve altını kendimiz zevkimize göre uydurabileceğiz ayrıca...İşte birkaç model sizin için.
There will be bikini collection soon.We can match bottom and top.Here is a few model for you...
Twist Bandeau TopGold Shimmer Bikini TopBandeau Halter TopStriped Bikini Top
Side-Tie Bikini BottomGold Shimmer Bikini BottomBikini BottomStriped Bikini Bottom
Açıkcası benim pek hoşuma gitmediler siz ne düşünüyorsunuz.
Actually I did not like them much...What are you thinking...

Puantiyeli Çantalar

Günün Fırsatı
Puantiye modasından bahsetmiştim.Ben de istiyorum da bu çantalar 10TL sadece kırmızıya bayıldım ben...

Orman Haftası

Orman mühendisi olarak bu haftayı yazmadan geçmek istemedim.21-26 Mart tarihleri arası ORMAN HAFTASI'dır.Ormanın,ağaçların bizim için ne kadar önemli olduğunu bilmeyen yoktur sanırım.
En azından bu haftada bişiler yapsak ormanlar için , TEMA'ya girin bir bakın mutlaka yapabileceğiniz bişiler vardır sizinde.Yada bir fidan alın dikin.Bir fidan dan nolucak demeyin...

Google'da bu günü logo yapsa mesela...

Özel Bir Gün


Sevgilim Doğum Günün Kutlu Olsun...Beraber Nice  Senelere :))

23 Mart 2010 Salı

Sevgiliye Mektup

Daha önce bahsetmiştim sevgilimin askerde olduğundan yarın ise bitanemin doğum günü.Askere pek bişi gönderilemiyor.Saklaması orda zor oluyormuş.Bende bu yüzden mektup yazmaya karar verdim sevgilime.
I have told you that my boyfriend on the military now.Tomorrow my boyfriend's birthday.You can not send everything to the military because is hard to keep.So ı decided to write a letter.

Yazdım,süsledim,sevgimi kelimelere döktüm...Umarım beğenir.Fiziken yanında olamıyorum ama en azından mektubumla her zaman yanında olduğumu hissettirebilirim inş. ona...
I wrote all my feelings.I hope he will like it.I can not touch him but at least he can feel my warm with my letter.

Jen ve Adam'dan film geliyor:)

jennifer aniston adam sandler just go with it beverly hills 14Jennifer Aniston ve Adam Sandler film çekiyorlar.Adam sandlerin filmlerine bayılırım,çok komik oluyorlar.Som zamanlarda jen'De güzel işler yapıyor.Sabırsızlıkla bekliyorum bu filmi. Daha sırada Bounty Hunter var zaten izlenecek.
Jennifer Aniston and Adam Sandler are filming together.I love Adams films.They all so funny.Jen also makes good films last times.So ı am waiting this film impatiently.But there is Bounty Hunter on the line.
jennifer aniston adam sandler just go with it beverly hills 05

Precious (Değerli)


Haftasonu bu filmi izledim.Lise çağındaki bir kızın annesi,babası hatta çevresi tarafından gördüğü işkenceyi anlatıyor.19 yaşında ve anne aynı zamandada.Tabiki bu kadar zorluğun içinde ona iyi davranacak biri çıkıyor karşına ve olaylar bu şekilde gelişiyor.2 tanede Oscarı var bu filmin.
I watched this film at the weekend.It is about a girl that tortured by her mother , father  and even his friends.She is nineteen and also a mother.There is someone who helps her in all these bad things. Precious won 2 oscar. 
Ms. Rain (Paula Patton) stars in PRECIOUS: BASED ON THE NOVEL 'PUSH' BY SAPPHIRE.
Çok mükemmel film diyemeyeceğim benim açımdan.Ama yinede izlenebilir.Arada kızın annesine sinir olup onu parçalama isteği uyandırsa,varmıdır böylesi dedirtsede 2 saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.
The film is not perfect.But ıt can watch.Sometimes you angry with her mother and want to kill her.Other than these you do not understand how 2 hours goes.
Gabourey Sidibe stars as Claireece 'Precious' Jones in PRECIOUS: BASED ON THE NOVEL PUSH BY SAPPHIRE. Photo credit: Anne Marie Fox.
Related Posts with Thumbnails