23 Mayıs 2010 Pazar

Efsane Son Buluyor!!

Lost efsanesi son buluyor sonunda bu akşam.Önce özel bölüm sonra 2 bölüm ardarda yayınlanacakmış.Son  sezonlarda sıkmıştı artık zaten, cevap verilmeyen sorular merak bile uyandırmıyordu bende.Ama yinede o kadar izledim sonunu da biliyim düşüncesiyle izledim 6 sezonu birden.Şimdi büyüsün bozulmasın diye mümkün olduğunca LOST haberlerinden kaçıyorum.Sonu açıklanmış sanırım herkes bir yerlerde yazıyor.O kadar sabrettim heyecanı kaçmasın bari..
Yaz aylarına girdikçe diziler teker teker bitiyor ya da araya giriyor zaten.Dizikolik bir insan olarak bu durum hiç hoşuma gitmiyor.Gossip Girl araya girdi bile (Serena ve Blair'i fransa'ya uğurladık).One tree hill yine arada.Vampire Diaries ve flash forward'da.Spartacus zaten çoktan bitmişti.24 'de bu sezon son buluyor tamamiyle.Eee ne kaldı geriye elimde sadece henüz izlemeye başlamadığım The Pacific dizisi var artık sindire sindire 10 bölümünü bütün bir yaz izlerim.
Böyle sayınca çok fazla dizi izliyor nasıl vakit buluyor gibi gözüksem de aslında o kadar da vakit almıyor.Mağlum yabancı diziler bizim diziler gibi 2 saat sürmüyor sadece 45 dk'lar.2 bölüm arka arkaya izlesem 1 buçuk saat ee ona da gayet rahat vakit bulunuyor canım..
Neyse dizilerin bitiyor olması üzüntüsü çeneme vurdu resmen :) Seneye şöyle LOST gibi efsane diziler çıkar karşımıza dileğiyle o zaman..
...Bye Bye Sawyer,Kate,Jack,Locke Bye Bye LOST...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
ekliycegim.

sunset dedi ki...

Sevgi çok teşekkür ederim.yazılarımın beğenildiği bilmek çok hoşuma gidiyor benimde :)) henüz twitter ya da facebook sayfası daha fazla okuyucuya ulaşırsam eğer açmayı düşünürüm :)))

Related Posts with Thumbnails