11 Mayıs 2010 Salı

Cafe Taraça

Biliyorum bu aralar blogumla hiç ilgilenemiyorum.Ama çok iyi bir mazeretim var bu haftasoun sevgilim askerden geliyor sonunda:) Onun için koşturup duruyorum.Ödevlerimi,derslerimi ayarlamaya çalışıyorum bir yandan ki o geldiğinde hiçbişi bizi görüşmekten alıkoyamasın:)

Dün arkadaşımla gittiğim bir cafeden bahsetmek istiyorum size.Aslında uzun zamandır bildiğim ama bayadır gitmediğim bir yer.
Cafe Taraça Beşiktaş'ta Sinan Paşa Pasajında 2. katta.Çok sıcak renkli bir havası buranın bence.Teras görüntüsü bu şekilde beyaz sandele,masa tavanda asılı duran süsler birde bahar havası çok keyifli bir yer yapıyor taraçayı:)
Yok ben dışarda üşürüm,güneşe alerjim var derseniz sizin için kapalı bir alanda mevcut.İçerininde kendine göre bir havası var tabi teras  tercihim.
Gayet geniş bir menüsü var.Biz arkadaşımla beraber tavuklu wrap yemeyi tercih ettik.Hafif acımsı bir tadı var.Gayet lezzetli.Tavuk sevmeyen için etliside var.Ketçap,mayonez uyumuna da dikkat lütfen.Beyaz kasede ketçap,kırmızıda mayonez:))Görsele önem veriyorlar gerçektende :))
beşiktaşa yolunuz düşerse farklı bir alternatif olabilir.

4 yorum:

gunesyuksel dedi ki...

offf mekandan önce emege gözüm takıldı.. fena!! :) ilk foto süper.. müthiş beyazın cazıbesı.. ikinci foto basık geldi bana.. hep ilk fotodakı ortamda acıklıkta oturun:)

sunset dedi ki...

bencede teras mükemmel dışarda oturulmalı:))

gunesyuksel dedi ki...

bu arada cnm benden sana tatlı bloger ödülü.. xoxo..

http://yukselengunesindunyasi.blogspot.com/2010/05/odulum-var.html

Prelude dedi ki...

ben de çok sevdim mekanı, hadi yine gidelim (:

Related Posts with Thumbnails