16 Haziran 2010 Çarşamba

Ebru Şallı ve Hamileliği

Bugün İstinye Park'ta Ebru Şallı ve ailesini gördüm..Ebru Şallı, Eşi ve oğulları Beren salına salına geziniyorlardı...Ebru Şallının zayıflığına inanamadım..Zayıflığını geçtim, 5 aylık hamile olup hiç karnı olmamasına   şaşırdım kaldım..5 aylık hamile bayanın karın ölçülerini birebir bilmesem de dümdüz olmayacağından eminim..Bu kadar zayıflık normal mi , bebek için sağlıklı mı? bilemedim ben..Ya da bebek nereye büyüyor,büyüyobiliyor mu? Umarım Ebru Şallı kendi ve bebeği için en iyisini,en sağlıklısını düşünüyordur..
Adrinana Limanın  bu fotosu 5 aylık hamile iken çekilmiş.Eminim ki Ebru Ş. 'nın karnı bunun yarısı kadar bile değildi...

9 yorum:

fioritamodatasarım dedi ki...

gerçekten yiyip mi alamıyor yoksa bilinçli olarak yemiyor mu ? şaşırtıcı bi kadın :)

essra dedi ki...

ebru şallı tam bir manyak..

sunset dedi ki...

fluffy, bence yemiyordur çünkü gerçekten çok zayıftı..Hiç hoşta gözükmüyordu bence

essra, dış görünümüne çok fazla önem veren bir insan bence...

burcu d. dedi ki...

ben ebru salli'nin fizigine ve discipline'ina bayiliyorum. evet, 5aylik bir hamile kadin icin cok zayif, ama sürekli doktor kontrolünde oldugunu ve bebegin sagligina dikkat ettigini düsünüyorum. bu konularda bilincli davraniyordur sanirim.

Adsız dedi ki...

canim benim bunun gibi hatunlar hamile kalsalar bile nohut yutmus solucan gibi oluyorlar.... saka bir yana kiminin ic karni buyuk oluyormus, kiminin 7.aya kadar belli olmuyormus! hamilelik her kadina gore degisen ilginc bir hikaye!

sunset dedi ki...

burcu d, umarım sağlıklı mutlu bir bebeği olur..fiziği düzgün ama çok zayıf görüntüsü sağlıksız gözüküyordu

sunset dedi ki...

Venüste hayat; hahah çok güldüm benzetmene :)) evet kadın kadına değişebiliyor sanırım görünüşe göre oldukça geniş bir iç karnı var :))

Stil Direktoru dedi ki...

Ya bu hatununda beni iten birşey var be canım, bu arada yorumunu okudum da, evin de olsun, dostunda. Ne kadar içtensin canım ya :)

sunset dedi ki...

stil direktörüm benim de pek yıldızım barışmıyor aslında..
ayrıca o senin içtenliğin :))) hepimizin bol bol dostları, evleri olsun inş. :)) tüm yorumların için çok teşekkür ederim..

Related Posts with Thumbnails