28 Haziran 2010 Pazartesi

Assos

Assos sanki saklanmış gibi, kimsecikler bulunmasını istememiş gibi geliyor bana.Küçüçük bir yer Assos, hatta aslında nerdeyse ilk resimde göründüğü kadar sadece.Sessiz sakin..Deniz tarafında restaurantlar varda ortada sadece bir arabanın geçebileceği kadar dar bir yol ve diğer tarafta oteller..
Oteller hep taştan, yolllar hep taştan..Görüntü bozulmasın diye klimalar bile kafese alınmış..Bu şekilde hiç rahatsız etmiyorlar.
Ufak bir limanı var.Minik minik tekneler..
Sabah denize girip güneşleniyorsunuz..Günbatımına doğru, bir keyif birası çok tatlı geliyor:)Akşam olduğunda yemeğe oturmadan şöyle iki tur atıveriyorsanız..Yürürken mis gibi dondurma kokusu geliyor burnunuza..Arada durup yol kenarındaki takılara gözünüz ilişiyor..İlla alıveriyorsunuz bişiler kendinize, sevdiklerinize..
Sonra deniz kenarında bir masaya oturup saatlerce sohbet edebilirsiniz..Ardından bir iki tur, üstüne meşhur dondurmadan..
Dondurma için apayrı bir post hazırlayacağım, onun için çok ayrıntılı bahsetmiyorum...
Şimdi hiç kesmeden resimlerle sizi başbaşa bırakıyorum.:))

2 yorum:

Moda ve Hobi Perisi dedi ki...

çok güzellll orda olmak istiyorm aklımda tatile gitmek vardı ben assos erkek arkadşım avşa adasına diyordu orda karar kılmıştık ki senin şu postların beni mahvetti assostaki günlerimi özledim:)oraya gideceğim sanırım:)

sunset dedi ki...

sevgiliyle romantik bir tatil için en iyi adres bence Assos...Giderseniz çok eğlenirsiniz inş.. :)))

Related Posts with Thumbnails