27 Haziran 2010 Pazar

Assos Kervansaray Otel

Herkese Merhaba :))) 
Tatil bitti geri döndüm...Hava nane molla olsada, güneşi kovalasakta sürekli yine de dinlendim, tazelendim öyle geldim...
İstanbul çok kötüymüş hatta nerdeyse bütün yurt yağmurluymuş.Biz şanslıydık nese ki yağmur sadece akşamları çiseliyordu.Gündüz ise parçalı bulutluydu..Güneşle beraber kendimi denizde buluyordum :))
O zaman gelsin ASSOS postları..Önce biz nerde kaldık...
Assos'un en iyi oteli Kervansaray otel bana kalırsa.Zaten gittiğimizde nerdeyse müşterisi olan tek oteldi diyebilirim.Temiz, çalışanları hep güleryüzlü...Tam pansiyon..Ayrıca en güzeli de akşamları yemeğiniz önünüze geliyor..Açık büfe olayından tatilde hiç hazetmiyorum.Kalk, otur ,kalk ,otur tıkanıyorum zaten..
Bu resimde görünen restaurant kısmının haricinde deniz kenarında da ayrıca restaurantı var.Üşüyorsanız, kapalı da oturabilir. yazın sıcağında denizden gelen hafif esintiyle deniz kenarında yemeğinizi yiyebilirsiniz.
Otelin kendine ait iskelesi var.Rahatça denize girebiliyorsunuz.Denizi mükemmel, biraz soğuk ama pırıl pırıl...
Yemeklerden bir parça görüntü sizin için.Önce mezeler geliyor..Her gün değişik meze çıkıyor.Daha sonra ara sıcaklar ve isteğinize göre balık, köfte, ızgara tavuk yiyebiliyorsunuz.
Ben otelin herşeyinden çok memnun kaldım.Umarım bir gün olurda siz de giderseniz sizde çok memnun kalırsınız..
Otelin bir köşesine yuva yapmış kuşlar..Öyle şekerler ki sizinle de paylaşmak istedim.Yavrular kameranın ışığının gördüğü anda kafalarını uzatıyor, ağızlarını açıp ötmeye başlıyorlar..

2 yorum:

Moda ve Hobi Perisi dedi ki...

assos çok güzeldir ne zmaandır gitmiyordum özendirdin beni şimdi:)kervansaray otel çok güzeldir ilk gittiğimde orda kalmıştm ama geçen sene yeni bir yer daha keşfettik biz yine assos kadırga koyu diye bir yer plajı kum denizi çok güzel otelde troy otel tavsiye ederim

sunset dedi ki...

Kadırga koyunu biliyorum.biz ilk asos a gittiğimizde orda kalmıştık, şimdi hangi oteldi hatırlamıyorum ama orası da gerçekten kumsalıyla denizyle çok güzel

Related Posts with Thumbnails